Ponoć to najpiękniejszy okres w życiu.... a jednak czasem daje sie we znaki - przerastające problemy; brak zrozumienia; nowe, nieznane sytuacje; ale także radości i powodzenia. Tu możesz napisać o tym wszystkim, co Cię boli, denerwuje, zastanawia i cieszy w Twoim obecnym życiu.
Dzięki za odpowiedzi na mój poprzedni temat. a teraz to co chce się was zapytać.
Wiecie może gdzie można sobie kupić kalendarzyk okresowy???????
Prosze o odpowiedzi
Ostatnio zmieniony 02.05.2007, 13:07 przez myzsa13, łącznie zmieniany 4 razy.
pierwsze co słyszę, że jest kalendarzyk okresowy, który można gdzieś kupić ;| ;|
kurde.... zacofana w takim razie jestem, bo zawsze myślałam, że samemu się go prowadzi, bo każda może mieć inną długość cyklu ;]
Przysłali mi taki kalendarzyk z probkami tamponow. W miejscach dni sa po prostu puste kratki, w ktorych mozna sobie zaznaczac daty miesiaczki, ewentualnie dni płodnych. Ale do zaznaczania meisiaczek wcale nie jest potrzebny specjalny kalendarzyk. Zawsze przeciez mozna zaznaczac w zwyklym.
Możesz sama sobie go zrobic...
Ylka- jak ktoś ma długie cykle to chyba jednak lepiej zapisac i obserwowac
Everytime I look around I see People don't care about you and me Take a look inside your heart You see The human are not the same But you are just like me
no ja tez mam kalendarzyk który skądś tam mi sie udało wytrzasnąć:) każdy kalendarz jest do tego dobry ( no chociaż może nie bardzo ten który wisi w kuchni czy przedpokoju i widzi go cała rodzina ) dobrze go mieć bo zawsze łatwo sprawdzić czy nie spóźnił sie okres itd. wiecie o co chodzi