Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
narazie do 20 lipca jestem uziemiona bo muszę pilnować sobie naboru na studia, jutro kraków ;-) po 20tym znowu kraków, namioty, domki, może zakopane, zobaczymy jak z kasą się będzie stało... no i szukanie mieszkania, czyli znowu kraków ;p
Pierwsza część tegorocznych wakacji to praca, żeby drugą część spędzić z chłopakiem prawdopodobnie w naszych pięknych górach, które jeśli o mnie chodzi uwielbiam
A ja w poniedziałek jadę na dwa tygodnie na kolonię z moimi dzieciaczkami! (no, to od sierpnia możecie odwiedzać mnie w najbliższym więzieniu ;p) Potem planuję na kilka dni skoczyć daleko w Polskę i trochę się wyspać, no a w sierpniu do jakiejś roboty chcę iść
"Kto na drodze swego życia zapalił choćby jeden promyk nadziei dla pogrążonego w czarnej godzinie, ten nie żył daremnie"
Na razie jest moja wieś więc trochę tam, trochę w ŁDZ. Potem na parę dni (pod koniec lipca) do Świbna obok Gdańska, a w sierpniu 0 Bieszczady :D:D już się nie moge doczekać, kilka szlaków na mnie czeka w tym "graniczny"
Zaczynam sezon 20 lipca ; P konwent w Złotowie i Toruniu, Castle Party w Bolkowie, poźniej obóz szkoleniowy SIM PCK bodajże w Sulejowie. W tym roku dużo się dzieje !
No akurat wróciłam z wycieczki do Augustowa i Wilna:) to tylko 4 dni ale to piękne miasta:) tylko pogoda nie dopisała bo padało i wiało i zimno codziennie było, a na statku, na Kanale Augustowskim to burza była:P w następny tygodniu ruszam z moimi dziewuszkami pod namiot; kiedyś tam wybieram sie ze znajomymi na domek albo przyczepę... no jeszcze szkoła mi została znaczy dowiezienie świadectwa ale to tylko jeden dzień:)
Augustów jest super. bardzo lubię to miejsce, szczególnie z powodu wyciągu do nart wodnych. Chetnie bym sobie znowu na nich popływał. kto wie, może wyskoczyłoby się na pare dni
w Augustowie to ja sie w LO uczylam i ani razu z wyciagu nie korzystalam ;p
wakacje?hmm.. wczoraj wrocilam do domu po I roku studiowania w Waw..ale chyba nie na dlugo ;p bo tu sie nudze;p moze za tydzien morze albo jakies jezioro na tydzien, a od 15 znow waw i szukanie pracy a wrzesien moze jakis wyjazdowy? zobaczymy
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
To polecam Wam tę atrakcję, bo to wyjątkowe przeżyciue, kupę kasy tam "przejeździłem", ale uważam, że warto A swoją drogą jest to jeden z dwóch takich wyciągów.... w całej Europie
Pewnie gdzies z kumplami wyskocze na 2-3 dni. moze pojade do Ketrzyna na przystanek Woodstock. We wrzesniu u mnie jest Air Show pokazy lotnicze. to tez tam będe. Moze jakis wypad w góry lub nad morze. Kto to wie. jak czas pozwoli i kaska bedzie to wszystko mozliwe.
Do 29 lipca w domu, w Elblągu
potem do 12 sierpnia w Czernicy na praktykach
potem na Slasku u kumpeli z roku ( gdzies po drodze Wawa )
a potem we wrzesniu Londyn.... 30 wrzesnia wracam
no i pazdziernik i sami wiecie