Fighter pisze:Wiec wodzu zacytuj fragment w ktorym bym ciebie ocenil
Fighter pisze:Siedzicie przed kompem calymi dniami
Jak mowilem nie wiesz wiec sie nie odzywaj... aha wiem ty jestes taki super rozrywkowy chlopak, ze panienki pewnie sie o Ciebie bija... jestes super madrala 'ja nie gram w gry' itp i co z tego ;/ nikt Ci nie kaze tego robic, ale to ze nie grasz nie upowaznie Cie do takiego wpadania tu i piepszenia, ze jestesmy leszcze bogramy w gry, a Ty nie, bo to Cie czyni bardziej dojrzalym i powaznym ? bo to dziecinada grac w gry, bo to strata czasu, jak strata to tylko dla tego co gra
Fighter pisze:
To jest forum wiec zadalem pytanie odnosnie gier a jak cos nie pasi to nie odpowiadaj a nie wyjerzdzasz z tekstem "to moja sprawa i nic ci do tego". Jesli nic nie masz do powiedzenia to nie traktuj tego pytania jako by bylo skierowane do twojej osoby.
To prawda to forum i Ty zadales w nim pytanie, jednak nie prawda jest to, ze ja nie mialem nic do powiedzenia i tylko zapyskowalem... pytanie zadane wiec napisalem odpowiedz, a ze pytanie mnie zdeka wkurzylo to dalem post jaki dalem, a swoja droga to widze ze ty ciagle szukasz zaczepki, podobnie bylo na innych forach, tez wpadles i zaczels sie zbijac...
Co Ci sie nie podoba, ze sie tak arogancko zachowujesz ?
Wez moze sobie w cos zagraj to sie tam odreagujesz a nie na tym forum.
W ogole to mam dziwne wrazenie, ze uwazasz sie za lepszego do reszty ;/
BTW: nie chodzilo mi o to co to jest ankieta tylko czy wiesz co to jest phpbb bo jak wiesz to po co zadajesz debilne pytanie ?