Ponoć to najpiękniejszy okres w życiu.... a jednak czasem daje sie we znaki - przerastające problemy; brak zrozumienia; nowe, nieznane sytuacje; ale także radości i powodzenia. Tu możesz napisać o tym wszystkim, co Cię boli, denerwuje, zastanawia i cieszy w Twoim obecnym życiu.
=MiLi= pisze:Od kiedy stringi są niewygodne?
Ja się w nich świetnie czuję
Popieram. Długo chodziłam praktycznie tylko w stringach bo były dla mnie wygodniejsze, ale ostatnio kupiłam sobie parę fajnych zwykłych majteczek i też są w miarę wygodne.
Co do koronek- musze powiedzieć ze nie przpadam za nimi. Wolę zwykłą bieliznę obszytą koronką albo falbankami, kokardkami itp ale nie całą z koronek, bo kojarzą mi się że są strasznie sztywne i neiwygodne
A teraz pytanie za 100 punktów Czy któryś mężczyzna z naszego forum nosi albo nosił stringi? Ja chciałam dla żartów mojego namówić, ale nie zgodził się
Słyszałam od kilku koleżanek że ich bracia noszą od czasu do czasu, ale osobiście nie znam takiego faceta
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Linka pisze:Temat może niezbyt ambitny, ale co tam
Jakiś czas temu w "Cyferkach" wywiązała się mała rozmowa o pończochach, więc o pozostałej bieliźnie może też gadka się będzie ciągnać
Z własnego przykładu wiem, że większość kobiet uwielbia bieliznę i nie potrafią przejść obojętnie obok wystawy, na której wywieszony jest śliczny komplecik majteczki+biustonosz (szkoda tylko, że ceny często bywają zaskakujące )
Ja zaliczam się już chyba do "bieliznomaniaczek", bo ostatnio przenosząc moją bieliznę do nowych mebli postanowiłam policzyć ile tego wszystkiego jest... samych majtek okazało sie sporo ponad 50szt
Dziewczyny, czy tak samo lubicie bieliznę jak ja? Jeśli tak to jaką najbardziej- kolory, rodzaje itp.
No i Panowie: mówcie też co Wam się podoba i co najbardziej lubicie.
[ Dodano: 02.10.2008, 18:22 ]
Linka pisze:Temat może niezbyt ambitny, ale co tam
Jakiś czas temu w "Cyferkach" wywiązała się mała rozmowa o pończochach, więc o pozostałej bieliźnie może też gadka się będzie ciągnać
Z własnego przykładu wiem, że większość kobiet uwielbia bieliznę i nie potrafią przejść obojętnie obok wystawy, na której wywieszony jest śliczny komplecik majteczki+biustonosz (szkoda tylko, że ceny często bywają zaskakujące )
Ja zaliczam się już chyba do "bieliznomaniaczek", bo ostatnio przenosząc moją bieliznę do nowych mebli postanowiłam policzyć ile tego wszystkiego jest... samych majtek okazało sie sporo ponad 50szt
Dziewczyny, czy tak samo lubicie bieliznę jak ja? Jeśli tak to jaką najbardziej- kolory, rodzaje itp.
No i Panowie: mówcie też co Wam się podoba i co najbardziej lubicie.
Witam. Bardzo dobrze Panią rozumiem, mam ten sam problem. Uwielbiam bieliznę, a moja półka pęka w szwach. Nadodatek pracuję w sklepie z bielizną i to jeszcze bardziej wciąga, nie mogę oprzeć się tym wszystkim produktom. Więc zapewniam nie tylko Pani ma takie, można powiedzieć ciekawe hobby .
Osobiście nie mam nic przeciwko stringom, ale ich nie noszę, bo tak jakoś po prostu nie lubię, ale faceta w stringach to sobie na pewno nie wyobrażam:P Ja jestem jeszcze baaaardzo młodziutka, ale bieliznomania już mi się zaczyna objawiać, więc jeszcze kilka latek, a zacznę kolekcjonować majtki albo biustonosze:)
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
numeracje sa bardzo różne wszędzie i na wszystko....
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
Facet w stringach ... fe , akurat przeglądałam w necie męską bieliznę , bo mój facet niebawem ma urodzinki i natknęłam się NA TAKIE COŚ - MASAKRA .Stringi powinny być zarezerwowane tylko dla tej piękniejszej części społeczeństwa , czyli nas drogie Panie !
Ostatnio zmieniony 11.12.2008, 16:04 przez weroncia, łącznie zmieniany 1 raz.
jak się chwali tyłkiem to stringi są nie potrzebne
Mój mówi, że stringi są niewygodne i nie lubi też jak ja nosze stringi ale tu akurat w grę wchodzi wygląd mojej pupy:P no ale ze stringów nie potrafię zrezygnować i raczej tego nie zrobię:P
Ja także mam fioła na punkcie bielizny:) kupuje dosyć często Ja osobiście lubię coś delikatnego i zarazem seksownego:) ostatnio kupiłam sobie taką oto haleczkę;)i cóż na mojego misia działa http://i.wp.pl/a/i/zakupy3/prd/5661/184839059_l.jpg
Ostatnio zmieniony 30.01.2009, 23:59 przez margolcia, łącznie zmieniany 1 raz.