Stare piosenki i starzy wykonawcy
-
- Człowiek czynu
Stare piosenki i starzy wykonawcy
Mam pytanie czy słuchacie stare piosenki tak jak piosenki Violetty Villas, Ałły Pugaczowej, Wham'u, Shazzy
czy też innych wykonawców ?

"Wielcy Tancerze nie są wielcy z powodu swojej techniki, lecz pasji"
-
- Szalony pismak
Re: Stare piosenki i starzy wykonawcy
ja uwielbiam lata '80
michael jackson
prince
cindie lauper
perfect
lady punk
mannam
etc.
michael jackson
prince
cindie lauper
perfect
lady punk
mannam
etc.

MIŁOŚCI MOWĄ NIE JEST SŁOWO,
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
-
- Cicha wOda z bąbelkami
czesław niemen,
marek grechuta
marek grechuta
-
- Młody aktywny
<3melOn pisze:marek grechuta
Breakout, Czerwone Gitary.. hehe:) ogolnie lubie stare piosenki.. rockowe;)
FOOTBALL is a RELIGION so I BELIVE in UNITED
-
- Człowiek czynu
Ja wogole nie raz mam tak że jak zaczne słuchać to ulala
ja teżbardzo lubię Maryle Rodowicz 

-
- Prawie autorytet
Nie wiem czy to sie zaliczy ale Edyta Górniak ( w końcu na scenie jest już 13 lat
) i Perfect
Czerwone Gitary też mi sie zdarza, piosenka z "Dirty Dancing" też jest świetna " Time of my live" o ile dobrze pamiętam:) przyznam sie że nigdy tego filmu nie widziałam ale ciii 

-
- Młody aktywny
A ja lubie( tzw. podoba mi sie sens tekstu) starych piosenek takich jak np.Urszula Sipisnska - "Mam códownych rodziców" niewiem jak mozna tego nie lubis mam to ustawione w telefonie jak dzwoni do mnie tata albo mama:D
Lubie też Edyte Gepert - "kocham cie zycie" tak to lubie ze az napisze kawałek tekstu:...Uparcie i skrycie ach życie kocham cie, kocham cie nad zycie.W każdą pogodę potrafią dostrzec oczy moje młode niebezpieczna twa urode....Choc barwy sciemniasz im tej wedrówki nieuprzyjemniasz ać sie marnie odwzajemniasz...Jem jabłko winne i myśle ech ty życie niezamienie cię na inne..."
Lubie tez takie ( tylko melodia jest gupia) KSU-"nieznam tytułu" tez napisze kawałek etkstu:
Wyssali z wielu zycie zabrali godność nam stworzyli kraj biedaków myśląc ze wszystko gra.Z uśmievhem na ekranie szyderców leci show.
ref.Nikt cie nie broni polsko gdy wokól głodne psy.Upokorzon naród.Cierpienie nędza łzy.
Gdy mordy swe utuczą kolejni pchaja sie a karmy wnet zabraknie i w stołki wbija kły a role sie odwróca I KOPA DAMY IM!!!
Jeszcze mi sie podoba (tylko niewiem czy to takie stare) "wazne ze potrafisz widziec dobro"
i jeszcze mi sie podobaja niektóre piosenki rosiewicza
Lubie też Edyte Gepert - "kocham cie zycie" tak to lubie ze az napisze kawałek tekstu:...Uparcie i skrycie ach życie kocham cie, kocham cie nad zycie.W każdą pogodę potrafią dostrzec oczy moje młode niebezpieczna twa urode....Choc barwy sciemniasz im tej wedrówki nieuprzyjemniasz ać sie marnie odwzajemniasz...Jem jabłko winne i myśle ech ty życie niezamienie cię na inne..."
Lubie tez takie ( tylko melodia jest gupia) KSU-"nieznam tytułu" tez napisze kawałek etkstu:
Wyssali z wielu zycie zabrali godność nam stworzyli kraj biedaków myśląc ze wszystko gra.Z uśmievhem na ekranie szyderców leci show.
ref.Nikt cie nie broni polsko gdy wokól głodne psy.Upokorzon naród.Cierpienie nędza łzy.
Gdy mordy swe utuczą kolejni pchaja sie a karmy wnet zabraknie i w stołki wbija kły a role sie odwróca I KOPA DAMY IM!!!
Jeszcze mi sie podoba (tylko niewiem czy to takie stare) "wazne ze potrafisz widziec dobro"
i jeszcze mi sie podobaja niektóre piosenki rosiewicza
-
- Młody aktywny
Dzem. <3
"Zwykło się mowić, że miłość jest ślepa. (...) W Gruncie rzeczy nic na tej ziemi nie jest tak jasno widzące jak miłość. Jeśli zaś coś jest ślepe, to nie miłość, tylko przywiązanie.."
Anthony de Mello
kocham Cie,Skarbie. <3
Anthony de Mello
kocham Cie,Skarbie. <3
-
- Szalony pismak
Dżem, Perfect i nie słucham, ale podobają mi się i bardzo cenię piosenki Czesława Niemena
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
-
- Człowiek czynu
Strasznie mało znacie starych zespołów - Shazza taka stara nie jest :d
Ale chociażbym Rolling Stones, The Kinks, Led Zeppelin, Exodus, SBB, TSA, Led Zeppelin, Lords of the new church, Rainbow i tak wymieniać do jutra
Ale chociażbym Rolling Stones, The Kinks, Led Zeppelin, Exodus, SBB, TSA, Led Zeppelin, Lords of the new church, Rainbow i tak wymieniać do jutra

Czy jestem gejem, metalem lubiącym musli czarnoskórym polaninem - nie tolerujesz mnie - nie masz mego szacunku!
-
- Człowiek czynu
Dla niektórych Shaza może być stara:D i jej super przebój baja-bongo hej