Mam problem, nawet niewiem od czego zacząć...
Podoba mi się bardzo pewna dziewczyna z Mojej szkoły i ja jej chyba też bo ostatnio co widziała Mnie na przerwie to się patrzyła i uśmiechała to ja też się uśmiechnąłem

Co to może znaczyć? Że się jej podobam?
Kurde, niewiem jak to wszystko napisać żeby nie pomieszać wszystkiego

Wczoraj byłem z kumplami w szkole i gdy szliśmy na przystanek to akurat ta dziewczyna z Nami szła bo jechała tym samym tramwajem co My. Przez całą droge na przystanek nic do niej nie mówiłem bo się wstydziłem

W tramwaju siadłem po innej stronie niż kumple i ta dziewczyna siadła na przeciwko mnie ;p no to ja juz na maxa zawstydzony bylem chyba heheh staralem sie na nia za duzo nie patrzec zeby sie zabardzo nie zawstydzic bo staralem sie byc wyluzowany wiec patrzylem gdzie indziej niz na nia

Gdy wyszlismy z tramwaju to sie pozegnalem z kumplami mowiac "ja ide tedy, narazie" ale oni nie uslyszeli a odziwo ta dziewczyna tak i z usmiechem mi machala sliczna piekniutka roczka mowiac papa

Nawrt na fotce mnie znalazla dziewczyna i dala mi mily komenarzyk "ooo ello:*:* pozdrowienia:*:*:* dla kolegi ze szkoły śle Adusia:):* hehe"

Niewiem co robic, chcialbym cos z nia krecic ale niewiem jak zaczac, jak zagadac itp. bo ja bardzo niesmialy jestem

Ona mi sie bardzo podoba i od paru dni caly czas o niej mysle...
Bardzo prosze Was o pomoc!!!