Plotki o muzykach.
-
- Młody rozbrykany
Plotki o muzykach.
Chciałbym się Waz zapytać czy jesli kogoś lubicie słuchać z muzyków, wokalistów, piosenkarek. To czy jednoczesnie interesuje Was ich zycie prywatne, plotki na ich temat ? Coś czym nie koniecznie chcą się dzielić z mediami czy fanami.
Robek
-
- Szalony pismak
Re: Plotki o muzykach.
ja sie nie interesuje, wazna dla mnie jest muzyka, ich zycie prywatne niewiele mniei ochodzi, no chyba, ze ma duzy wplyw na to, co tworza
MIŁOŚCI MOWĄ NIE JEST SŁOWO,
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
-
- Człowiek czynu
Zgadzam się z Virgin i wydaje mi się że ludzie nie powinni ingerować w życie gwiazd przecież jest to prywatna rzecz 

"Wielcy Tancerze nie są wielcy z powodu swojej techniki, lecz pasji"
-
- Szalony pismak
jak widzę jakiegoś wokalistę to chcę wiedzieć ile ma lat, ile płyt nagrał i skąd jest. Ale jak już gazety zaczynają wypisywać z kim spał, a z kim nie to jakoś mnie to przestaje interesować...aż mi jest czasami szkoda takiej "gwiazdy". Na pewno czyjś życiorys nie wpływa na to czy kogoś słucham czy nie...
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
-
- Prawie autorytet
Kiedyś interesowałam się plotami, czytałam gazety i jakieś ciekawostki w internecie.
Od pewnego czasu słucham zespołów, o których praktycznie nic nie wiem, bo nawet nie widziałam zdjeć członków zespołu. Wystacza mi to, że podoba mi się ich muzyka i teksty.
Od pewnego czasu słucham zespołów, o których praktycznie nic nie wiem, bo nawet nie widziałam zdjeć członków zespołu. Wystacza mi to, że podoba mi się ich muzyka i teksty.
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
-
- Szalony pismak
no w sumie to ja też słucham piosenek wiedząc tylko jak się dany zespół nazywa. Nawet nie mam informacji o członkach grupy, ani o krążkach:)
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
-
- Prawie autorytet
Nie interesuje sie i dlatego słucham np. Dody jak mnie najdzie ochota... gdybym czytała i oglądała wszystko o niej i sie tym przejmowała to bym nie chciala o niej słyszeć... Jak piosenka jest dobra i świetnie zaśpiewana to nie ma sensu przejmować sie tym co piszą o wokaliscie czy zespole...
-
- Młody aktywny
Ja bardzo lubię Dodę.
-
- Młody aktywny
czasem wokół artysty jest więcej szumu nie ze względu na talent, ale dlatego, że robi wokół mnóstwo skandali...
Life is piece of shit, when you look at it!