Disco polo znów na topie.
-
- Szalony pismak
Re: Disco polo znów na topie.
znaczy generalnie nie wyobrażam sobie siedzieć, żeby w słuchawkach leciały mi jakieś rytmy DP, ale na imprezach dużo bardziej wolę tańczyć w parach przy takim czyms niż osobno przy jakiejś rąbance 

"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
-
- Młody aktywny
dobrze prawi - dać jej flaszkę 

Life is piece of shit, when you look at it!
-
- Młody aktywny
widzieliście na VIVIE "disco ponad wszystko"??
jak dla mnie żenada, ale bynajmniej się pośmiałam z tych durnych tekstów:D
osobiście nie mam nic do disco polo, wiele piosenek tego gatunku lubie, ale to co tam zobaczyłam to aż wbiło mnie w fotel:P
piosenki typu" cztery osiemnastki" to wieś na całej linii
jak dla mnie żenada, ale bynajmniej się pośmiałam z tych durnych tekstów:D
osobiście nie mam nic do disco polo, wiele piosenek tego gatunku lubie, ale to co tam zobaczyłam to aż wbiło mnie w fotel:P
piosenki typu" cztery osiemnastki" to wieś na całej linii
-
- Młody aktywny
4 osiemnastki, tutti frutti - tomasz niecik, czinkłaczento i bigos - chamski letni podryw. to jest po prostu kwintesencja
w razie pogorszenia humoru zaaplikować 1 dawkę, uwaga - tylko dla ludzi o mocnych nerwach. może zostawić trwałe ślady w psychice i traumę na lata 

-
- Wspaniała
Chamski letni podryw rewelacja
Bigos był hitem sylwestra 
Zawsze najlepsza zabawa jest przy DP, na każdej imprezie, nie ma człowieka, który by przy tym nie tańczył czy nie śpiewał.

Zawsze najlepsza zabawa jest przy DP, na każdej imprezie, nie ma człowieka, który by przy tym nie tańczył czy nie śpiewał.

22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
-
- Młody aktywny
Figo i Fagot można zaliczyć do disco polo?
-
- Młody aktywny
o boże boże, czy figo i fagot to tez muzyka? oni sami te teksty wymyślają?
i są ludzie, którzy nie tylko nie śpiewają, nie tylko nie tańczą ale i wychodzą z pokoju, kiedy słyszą disco polo, np. moja była współlokatorka
i są ludzie, którzy nie tylko nie śpiewają, nie tylko nie tańczą ale i wychodzą z pokoju, kiedy słyszą disco polo, np. moja była współlokatorka

-
- Młody aktywny
Mili już praktycznie wszystko powiedziała. Nie wyobrażam sobie wesela z inna muzyką niż disco-polo i biesiady. Nie słucham na codzień takiej muzyki, ale na weselach, studniówkach czy połowinkach najlepiej mi się tańczy właśnie do takiego czegoś.
Pamiętam właśnie, jak na połowinkach w szkole średniej impreza kręciła się średnio, a jak tylko puścili "Szaloną" to od razu pod sceną zrobiły się tłumy.
Pamiętam właśnie, jak na połowinkach w szkole średniej impreza kręciła się średnio, a jak tylko puścili "Szaloną" to od razu pod sceną zrobiły się tłumy.
-
- Młody aktywny
"Słuchanie disco polo jest jak masturbacja, nikt się do tego nie przyznaje a każdy to robi"
W sumie po części cytat potwierdza rzeczywistość
W sumie po części cytat potwierdza rzeczywistość

-
- Młody aktywny
Disco Polo zawsze żyje
każdy się przy tym bawi, a ściemnia .

-
- Młody aktywny
Ja też zawsze się bawię przy tej muzyce i zgadzam się 100% z Mili xD
Najbardziej wkurzające to było jak ktoś sie wypierał a później ostro tekst znał lub ostro się bawił xD
Najbardziej wkurzające to było jak ktoś sie wypierał a później ostro tekst znał lub ostro się bawił xD
-
- Młody aktywny
Mili już praktycznie wszystko powiedziała. Nie wyobrażam sobie wesela z inna muzyką niż disco-polo i biesiady. Nie słucham na codzień takiej muzyki, ale na weselach, studniówkach czy połowinkach najlepiej mi się tańczy właśnie do takiego czegoś.
-
- Młody aktywny
Osoba wyżej dobrze napisała. Codziennie tego nie słucham, ale na weselach albo ostatnio na imprezach w akademiku na studiach tylko Disco Polo.