Ponoć to najpiękniejszy okres w życiu.... a jednak czasem daje sie we znaki - przerastające problemy; brak zrozumienia; nowe, nieznane sytuacje; ale także radości i powodzenia. Tu możesz napisać o tym wszystkim, co Cię boli, denerwuje, zastanawia i cieszy w Twoim obecnym życiu.
Mam 15 lat 150 cm wzrostu zero oznak dojrzewania kompletnie nic!!! Penis ja ku 9 latka
Nie wiem co jest ze mną ?? MArtwie się ze jest cos nie tak.. Ludzie Doradzcie,pomóżcie.. Prosz!!
na razie nie masz się co martwić...150 cm to jeszcze nie tak źle, po prostu zaczniesz później dojrzewać. Niektórzy mają 12 lat, a niektórzy 18... nie masz zbyt wielkich powodów do zmartwień. jak będziesz miał 17 lat i nadal żadnych oznak to możesz sie zacząc martwić...ale na razie nie:)
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"