Powinniscie cos zrobic i przyciagnac wiecej ludu. Wystarczy tylko chciec.
Powodzenia

"Spolecznosc" tego forum nic nielubi i moze to jest wasz problememailowiec pisze:"społeczność" tego forum nie lubi konkursów![]()
![]()
![]()
ciekawe.... jakoś np. na ten topic nawet godzina nie mineła a ktoś już odpowiedział.... ale powroćmy do tematu....Fighter pisze:To zobaczy ze musi dlugi czas minac zeby dostal odpowiedz albo ktos cos napisal.
Hmm... czy mało... hmmm... nie ujołbym tak tego, bo mało to może nie jest, ale duzo to też na pewno nie... jezeli chodzi ci o aktywnych usserów to i tak nie jest źle... np. na największym forum typu phpbb w polsce na ponad 1000 usserów (już nawet ich nie licze) to ponad 3/4 jest nieaktywna... już nie wspomne ile osób wogóle nie napisało ani jednego posta...Mam pytanko czemu tak malo osob jest na tym forum![]()
pawel...Fighter pisze:No wiec Adminku (glupi admin - niezle moge tak mowic![]()
)
Wiec jam tu trafil calkiem przypadkowo. Szukalem jakis prac i w wykazie stron byla wasza. No tom ze cisnal zobaczec co i jak. Wlazlem calkiem niezle, nieznalazlem czegom zem szukalPaweł Florczak pisze: A teraz ja mam do Ciebie pytanie.... A ty jak tutaj trafiłeś?
Czytam i nie wierzę, tym razem to już lekko przesadziłeśFighter pisze: zobaczylem temat milosc wlazlem z ciekawosci przeczytalem. No i zem zbaranial co za porypane teksty czasem ludzie puszczaja (gorzej niz ja).
a co... bilbordów nie widziałeś?Fighter pisze:Mam pytanie co juz do tej pory zrobiliscie zeby zwiekszyc liczebe forumowiczow