Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Jak chcieliście mieć na imię jak byliście mali?
Ja zawsze marzyłam o tym, żeby mieć na imię Natalia lub Agnieszka swojego imienia bardzo nie lubiłam kiedyś, ale przeszło mi doceniłam Jego wyjątkowość
nie pamiętam dokładnie ale znając życie to podobalo mi sie każde imię które usłyszłam od osoby, którą ceniłam albo chciałam mieć na imie tak jak ta osoba właśnie:P ale zawsze lubiłam swoje imię, rzadko zdarza mi sie spotkać Martę więc doceniam tą odmienność moi rodzice w ogóle dali nam imiona niby proste i banalne ale i tak rzadko spotykane wśród znajomych:P
ja chyba chcialam byc Karolina;>:)
jest ania ktorych duuuuuuuzo na swiecie ;P Ale nie narzekam w najblizszym towarzystwie nie mam zadnej ;D za to mam chyba z 7 Magd ktore sa mi bliskie ;| :p
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
ja w życiu Justyn też za dużo nie spotkałam, ale do tej pory imię to mi się bardzo nie podoba, no ale przynajmniej jestem jedną z niewielu:) Jak byłam mała to chciałam być Valerią wiecie, te wszystkie tasiemce peruwiańskie czy jakieś tam mi sie podobały. Ale oprócz tego to chciałąm być Agnieszką i nadal mi się to imię podoba... aha i Marlena też.
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
kiedyś nie lubiłam swojego imienia.... Agata... wydawało mi się jekieś dziwne...ale teraz mi się podoba, chyba się przyzwyczaiłam... jak byłam mała to podobało mi się Ania, ale moja siostra rodzona ma tak na imię, więc ja tak nie chciałam
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"