Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
Witam,
Mam bardzo trudny problem ponieważ jutro popołudniu mam pierwszy raz trzymać się z moją dziewczyną za rękę i nie wiem jak to zrobić Poradźcie mi coś bo nie dam rady, nie mogę spać ze stresu, cały się pocę
nie wiesz jak złapać kogoś za rękę?? a przepraszam co w tym trudnego i dziwnego?? poprostu pochodzisz bierzesz dziewczynę za rękę i ją trzymasz tyle tej trudnej filozofii.
A swoją drogą to wy się umawialiście kiedy pierwszy raz złapiesz ja za rękę?, bo tak to zabrzmiało,a może chodzi Ci o to że masz zamiar to zrobić?
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
Tak sobie myślę,że jeżeli masz problem z trzymaniem kogoś za rękę to co możesz powiedziec o pocałunku? Tutaj nie ma recepty ani przepisu na to jak trzymać za ręke. Po prostu lapiesz i już. Zobaczysz że w praktyce to nic trudnego.