Kocham przyjaciel
-
- Młody aktywny
Kocham przyjaciel
Zakochałam się w przyjacielu.. Nie wiem co robić.. On traktuje mnie jak przyjaciółke..
-
- Młody aktywny
Re: Kocham przyjaciel
Może na początek napisz więcej szczegółów,np od jak dawna się znacie i czy o wszystkim sobie mówicie? Jeżeli tak,to zapytaj go co sądzi o dziewczynach,na pewno wiesz które mu się podobają itd. Tym sposobem będziesz wiedziała czy jesteś w jego typie. A czy dajesz mu jakieś znaki,że traktujesz go jako kogoś więcej niż tylko przyjaciela?
-
- Młody aktywny
ale być w czyimś typie to nie jest sedno... zastanów się, jak on może zareagować na to, że jesteś w nim zakochana. możesz sobie nie zdawać sprawy z tego, że uczucie może być obustronne. Ale z drugiej strony równie dobrze możesz stracić przyjaciela, jeśli postawisz wszystko na jedną kartę. możesz go tym przestraszyć i on może poczuć się naciskany, jeśli jednak nie będzie chciał uczucia odwzajemnić. czy ty uważasz, że nie możesz dłużej nosić się z tym i ulży ci, że mu to powiesz? zastanów się, co tak naprawdę czujesz i na jakim poziomie są wasze relacje. sprawy damsko-męskie są naprawdę delikatne, ale uczucie budowane na przyjaźni jest najtrwalszym. pozdrawiam cieplutko
Life is piece of shit, when you look at it!
-
- Młody aktywny
TO jest czesty problrem przyjazni mesko-0damskiej zawsze kt oras ze stron sie w tej drugiej zakochuje...tez to przerabia lam, wiec uwazam ze taka przyjazn jest ciezka i tylkow nielicznych przypadkach mozliwa!
-
- Młody aktywny
Zakochałam się w przyjacielu.. Nie wiem co robić.. On traktuje mnie jak przyjaciółke..
-
- Młody aktywny
Ha i właśnie dlatego nikt mi nie wmówi że istnieje przyjaźń damko-męska!
Pozdrawiam, Pandora
-
- pogromca twarożków
@Pandora popieram
-
- Młody aktywny
też kiedyś myślałam ze istnieje przyjaźń damsko-męska ale doświadczanie pokazało ze nie ma czegoś takiego