moja propozycja:
przez okres np. 5 dni kto sciagnie najwiecej userow na forum, przy czym kazdy 'zwerbowany' user ma napisac min. 3 posty i potwierdzic ze zostal sprowadzony przez dana osobe...
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
bober pisze:moja propozycja:
przez okres np. 5 dni kto sciagnie najwiecej userow na forum, przy czym kazdy 'zwerbowany' user ma napisac min. 3 posty i potwierdzic ze zostal sprowadzony przez dana osobe...
.... a ty napiszesz do tego scrypt, który to wszystko będzie kontrolował...
phiii teraz to wiecie z tym konkursem to nie wypal ja juz sciagnelem cala moja liste z gg i niemam kogo scigac jedynie wiara wchodzi przez moje linki do forum na roznych www :]
Jestem za tym. Potem mozna haslo umiescic na banerze lub na glownej stronie.
Kolejna propozycja to Konkurs na najciekawszy artykul, wywiad itp.. Jednym slowem to co da sie umiescic na stronie w istniejacych dzialach.
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
Paweł jeśli się przyłączysz (chodzi mi o jakieś nagrody) to ja ogłoszę konkurs w moim forum "Oliviero Toscani" na najlepsze hasło reklamowe dla Strefyzso9.com - wkońcu to forum poświęcone reklamie
Szczerze mówiąc - będzie to niewypał, przecież każdy user może iść sobie do kafejki internetowej i z każdego kompa (będą różne ip) się zarejestrować i dopisać do tematu i w rzeczywistości nabije sobie punkty choć nikt nowy nie przybędzie, a Wy mu tego nie udowodnicie, że on takie coś zrobił.
ehmmm... zapraszam do dyskusji w topicu forum, bo nie jaki admin innego forum uważa, że ściągnołem pomysł na konkurs z jego forum.... co jest bardzo smieszne, bo nie dość, że sam z nas ściągnoł to jeszcze oskarża nas o plagiat... ale do dyskusji zapraszam do tamtego topica, czyli tutaj: http://www.strefazso9.com/forum/viewtopic.php?t=458
A co do Twoich uwag S-P-I-N to... hmmm... w kawiarence mają jeden IP i tak, poza tym konkurs i tak chyba zostanie już zamknięty, a nagroda poprosu przepadnie....