Spędzamy w niej (albo powinniśmy spędzać) sporą cześć swojego życia. Jak w niej przetrwać i zostać sobą? Jak radzić sobie z codziennymi szkolnymi wymogami? Jak uniknąć najgorszych katuszy? Co interesującego dzieje się u Was w szkole, a z czym nie możecie wytrzymać?
..kórde zauważylem to iż nauczyciel to wielka świnia bo kurde przynajmniej mi przed feriami kazdy robi sprawdzian :[... j jutro mam 7 lekcji z czego mam 2 sprawdziany i 4 kartkowki ... a w czwartek mam kolejne 2 kartkowki i 2 wypracowania wr... czy oni sie kur** nudza ci nauczyciele ??? a u was jak jest ?
Czy ci nauczyciele nie maja co robic w ferie i maja totalnie zryta psyche i potrafia ci zrabac ferie ? korde..... co za tuki... eh... mendy spoleczne...
ten tydzień już zupełne luzy, no w zeszłym tygodniu miałem od kila klasówek, ale tak sie złozyło, że byłem chory i siedziałem w chacie.... ... kochany WOŚP
ten tydzień już zupełne luzy, no w zeszłym tygodniu miałem od kila klasówek, ale tak sie złozyło, że byłem chory i siedziałem w chacie.... ... kochany WOŚP
...korde emailowiec chcielibysmy tak co nie kórde ale wy macie fajnie ja juz od 2 tygodni mam charówe i mam juz dośc i ten jutrzejszy dzień wr.... chyba pojde na blałke wkoncu wiekszosc klasy idzie w dlugą ale jeszcze zobacze