Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
no nieźle, byłem w kinie na tymj filmie i nieżałuję, jestem sympatykiem takich filmów ("krzyk", "blair witch project", itp.) i wydaję mi się, że sam chyba bym się niezdecydowałbym się go obejrzeć tymbardziej na wielkim ekranie, ochh te efekty... film jest cool dla fanów chwil grozy
tez myslalem ze taki bedzie jeszcze wmawiali mi ze japonska wersja lepsza... atu co... ? wogole nie byl straszny.. fajny moze i byl ale taki se jako grozaaaa moze amerykanski lepszy jednak...ja na razie tylko jap ogladalem... ale nadal mam chec na amerykanski... bo film jako film moze byc ciekawy tylko ci z japonii go zle zrealizowali
osoba, która obejrzy film na pewnej kasecie wideo umiera w ciagu siedmiu dni.
Reporterka Rachel Keller jest nastawiona dosyć sceptycznie do całej historii, do momentu, kiedy dokładnie w tydzień po obejrzeniu kasety czwórka nastolatków zaginęła w tajemniczych okolicznościach. Wiedziona ciekawością, swojego syna. Mają razem tylko siedem dni, aby rozwiązać tajemnice.
wydaje mi się, że trzeba będzie jednak wybrać się na ten film ;>.
Dla mnie The Ring był bardzo ciekawym filmem. Dużą jego zaletą jest to, że miał jakąś logiczną całość, którą bohaterowie wraz z trwaniem filmu odkrywają. Nie jest to strach dla strachu ale coś naprawdę konkretnego, tu każdy "upiór" ma motywację działania. Polecam tym którzy jeszcze nie oglądali!
Dla mnie Iczęść The ringu była boska.Uwielbiam takie filmy.Oglądałam go z otwartą buzią.Gdyby zadzwonił do mnie wtedy tel.dostałabym chyba zaału.Musze koniecznie obejrzec The Ring(Krąg2).Tylko ciekawe czy będzie taki fajny.(z tego co słyszałam to nieale i tak go obejrze)