The RING (Krąg)

Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
ODPOWIEDZ
goli
Młody aktywny

The RING (Krąg)

Post autor: goli »

no nieźle, byłem w kinie na tymj filmie i nieżałuję, jestem sympatykiem takich filmów ("krzyk", "blair witch project", itp.) i wydaję mi się, że sam chyba bym się niezdecydowałbym się go obejrzeć :D tymbardziej na wielkim ekranie, ochh te efekty... :D film jest cool dla fanów chwil grozy :)
macey
Prawie autorytet

Re: The RING (Krąg)

Post autor: macey »

tez myslalem ze taki bedzie :P jeszcze wmawiali mi ze japonska wersja lepsza... atu co... ? wogole nie byl straszny.. fajny moze i byl :) ale taki se jako grozaaaa :P moze amerykanski lepszy jednak...ja na razie tylko jap ogladalem... ale nadal mam chec na amerykanski... bo film jako film moze byc ciekawy tylko ci z japonii go zle zrealizowali
root
Młody aktywny

Post autor: root »

z ulotek ...
osoba, która obejrzy film na pewnej kasecie wideo umiera w ciagu siedmiu dni.
Reporterka Rachel Keller jest nastawiona dosyć sceptycznie do całej historii, do momentu, kiedy dokładnie w tydzień po obejrzeniu kasety czwórka nastolatków zaginęła w tajemniczych okolicznościach. Wiedziona ciekawością, swojego syna. Mają razem tylko siedem dni, aby rozwiązać tajemnice.

wydaje mi się, że trzeba będzie jednak wybrać się na ten film ;>.

Pozdrawiam, root
bober
Prawie autorytet

Post autor: bober »

jutro bede mial ten film...
tak go zachwalacie wiec sie poswiece i poogladam (-;
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
bober
Prawie autorytet

no nie chce nic mowic ale przezylem chwile grozy ogladajac ten film...

podczas tej sceny jak do glownej bohaterki zadzwonil telefon [wiecie o ktorym mowie] .... moj tez zadzwonil :oops2: :fala: :emm:
naszczescie glos nalezal do kogos innego :ok:
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
bober
Prawie autorytet

ogladalem RING 2 ... buahahaha :) to juz nie to samo, calkiem inny klimat i nuda jak cholera, 3/4 filmu kompletnie nic sie nie dzieje :?

do pierwszej czesci wiele mu brakuje !
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
Decain
Młody aktywny

Post autor: Decain »

Dla mnie The Ring był bardzo ciekawym filmem. Dużą jego zaletą jest to, że miał jakąś logiczną całość, którą bohaterowie wraz z trwaniem filmu odkrywają. Nie jest to strach dla strachu ale coś naprawdę konkretnego, tu każdy "upiór" ma motywację działania. Polecam tym którzy jeszcze nie oglądali!
milk@
Młody aktywny

pierwsza część

Post autor: milk@ »

Dla mnie Iczęść The ringu była boska.Uwielbiam takie filmy.Oglądałam go z otwartą buzią.Gdyby zadzwonił do mnie wtedy tel.dostałabym chyba zaału.Musze koniecznie obejrzec The Ring(Krąg2).Tylko ciekawe czy będzie taki fajny.(z tego co słyszałam to nieale i tak go obejrze) :D
ODPOWIEDZ