Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Hm..... wedlug mnie Policja w ostatnim czasie nie wypelnie swoich obowiazków i nadużywa swoich praw !!! Pewnego razu mój kumpel który siedzial sobie w PC Parku (parku gdzie spotykaja sie mafiozy) na ławeczce podeszła do niego Policja i go spisała bez powodu no albo 2 kumpel jadac na rowerku przejezdzal kolo Policji i krzyknoł HWDP i również go spisali :/ hm....... cos tu nietak po co spisuja ludzi co niestwarzaja zagrozenia i nielapia przestepców w ogóle Policja to jakas dziwna organizacje !!! blehh.... dużo by opowiadac tu onich :] i na pewno bym nieuslyszal doibrego zdania no albo to iż przyjezdzaja po Pijaczków pod moj blok którzy robia zadyme :] i gdy widza Policje z dalekja rozchodza sie i jeszcze centralnie kolo nich przechodza a oni nic Policja chyba juz poszli sobie wr.... to sie musi zmienić !!!
hm... a wy co tu tacy podejrzliwi moze znalezli pijaka robil rozrobe i mu skonfiskowali zeby niepil i zeby sie uspokoil | chociaz niemam zaufania do Policji naszej ... wr....
Ja osobiścię nie darzę szacunkiem Policij polskiej. Jakoś się tak składa, że ludzie boją się policij, zamiast czuć się bezpiecznie... Ja osobiście jak widzę p., to mnie ciarki przechodzą [zależy jeszcze w jakiej sytuacij]. Albo też inna sprawa. P, to straszni lapówkaże. Mój stary mi opowiadał, że w ciągu 5 lat jazdy amochodem po polsce nie zdażyło się ŻADNEGO przypadku, by policjant nie wiął łapówki Smutne, ale prawdziwe.
W sprawie policji to jestem 50/50 bo robią to co jest im kazane, a z drugiej zamiast gonić tych co trzeba to czepiają się np blokersów lub osoby którre wyglądają z ich punktu widzenia za podejrzne. Wtedy to tylko CHWDP!
A że łapówki biorą to dobrze bo przynajmniej nie trzeba płacić tyle kasy za mandat tylko coś się tam żuci i jest spokój. Ale nawet jeślibyśmy zapłacili za mandat to ta kasa zostanie wykorzysta w inny sposób niż trzeba.
ja mam jednoznaczne zdanie - bardzo ale to bardzo ich nie lubię ( i to jest bardzo łagodnie powiedziane ). a wszystko to przez jedno wydarzenie, o którym nawet szkoda gadać...
i też się zgadzam - zamiast ścigać kryminalistów - czają się na jakichś frajerów lejących pod murem, czatują za rogiem na dziadków przechodzących na czerwonym itp.
a tak wogle to pozdrawiam wszystkich, A zwłaszcza dziewczyny !!!
WEDŁUG MNIE POLICJA JUŻ ZUPEŁNIE NIE RADZI SE Z PRZESTĘPCZOŚCIĄ. NO, ALE ICH WINA TO TEZ TAK DOKOŃCA NIE JEST. MAMY PRAWO TAKIE JAKIE MAMY {CZYLI DLA PRZESTĘPCÓW } NO I NP: ŻEBY POLICJANT MÓGŁ STRZELIĆ DO PRZESTĘPCY TO MUSI CZEKAĆ AŻ PRZESTĘPCA ODD PIERWSZY STRZAŁ I KRZYKNĄĆ CHYBA DWA RAZY POLICJA STÓJ CZY COŚ TAKIEGO NO w ogóle BEZ SENS. PRZECIERZ GO PRZESTĘPCA ZABIJE ZA TYM PIERWSZYM STRZAŁEM
Powiem krótko chwdp, dlaczego? Otóż w ciągu wakacji policja moich kumpli spisała kilka razy, ogolnie za nic. Za siedzenie. Za to ze siedzieli i sobie rozmawiali. jeszcze próbowali od nich wymusic dane na temat trawki w naszym miescie... hehe. Zagadywali typu: "Ale bym sobie teraz zapalił, nie macie nic mocnego?"... śmiszne poprostu.
..ano... nas przed budą zakończył się pośćig, jakiś koleś uciekał Vanem i kórde wjechal w uliczke co prowadzi do szkoly jedym slowem jest ślepa i niestety tam go dorwali, aż 8 radiowozów go ścigało fajnie koles zostal wyciągniety za szmaty ... heh.... i to akurat na dużej przerwie .... ale pozatym nasza Polska policja sie nie spisuje są jedym słowem do dupy.... np. ta akcja ostatnio pod Magdalenką. (bez komentarza)
wczoraj wieczorem [18:00] zostalismy spisani razem z qmplami przez pały.. wjechali do parku [jakies 400m od ulicy]. Z początku stalismy troche dalej za murkiem i palilismy fajki, a kumpel krzyknął ze pały jadą. No to my wyskok zza muru i łabędzie podziwiamy. Policja oczywiscie po spisaniu sie spytała czy nie ćpamy czasem