![Nom ;]](./images/smilies/nom.gif)
![Nom ;]](./images/smilies/nom.gif)
PoZDR 4 all ...

widze ze masz spoko podejscie do zycia.... ja tez nie lubie telenoweli ale mimo to NIE odprezam sie przy skretach!!! jakie doswiadczenia duchowe ty chcesz wyciagac? jakie INNE stany swiadomosci?! czlowieku to jest stan Twojej swiadomosci jak sie zbakasz albo co innego a nie nic odmiennego! masz jazdy ze gonia cie krasnoluki po ulicy? albo ze mieszkasz w koszu na smieci? spotkalam sie z takim czyms. czy myslisz ze mlody chlopak ktory sie zbakal i wchodzi do kosza na smieci bo mysli ze to jego dom, zaklada sobie na glowe gazete zeby mu "dach nie przeciakal" czy myslisz ze to sa odmienne stany ducha?! doswiadczenia?! to sa chore jazdy!! jak bede bardzo chciala zobaczyc jak to jest mieszczkac w smietniku to na trzezwo tam wejde. przynajmniej cos z tego zapamietam.BaD_aSs pisze:nie sztuką jest się zaćpać, ale wyciągnąć z tego jakieś doświadczenia, odczucia duchowe, poznać odmienne stany świadomości. ...... Nie namawiam nikogo do tego, ale wolał bym usłyszeć głosy krytyki od kogoś kto ma na ten temat chociaż nikłe pojęcie, a nie od ludzi któży chcą się popisać swoją wątpliwą elokwęcją. ....Zastanówcie się dwa razy zanim zmieszacie kogoś z błotem za to że woli odprężyć sie przy skręcie, niż przy telenoweli.
Wiesz, szczerze mowiac nie mam pojecia jakie doswiadczenia, odczucia duchowe, odmienne stany ducha moge poznac, bo z doswiadczenia (kilka razy zdarzylo mi sie zapoznac z Marry Jane) wiem, ze jedyne co moge osiagnac to haloony, albo megadol - wszystko zalezy od stanu w jakim sie zabaka...Wiec to co w tym napisales, to sorry ale jakies pieprzon* farmazony...BaD_aSs pisze:ale wyciągnąć z tego jakieś doświadczenia, odczucia duchowe, poznać odmienne stany świadomości.
dokładnie przypadek stracony::PiotreK:: pisze:chlopie tobie juz nic niepomoze
Goowno wiesz, haluny to ty możesz mieć po grzybkach gadać mi się z takimi tempakami nie chce, ogólcie głowy, wdziejcie białe sznurówki do glanów i mnie zlinczujcie bo nie pasuje do was. Tylko tak można odbierać to co piszecie.Mirriam pisze: wiem, ze jedyne co moge osiagnac to haloony, albo megadol - wszystko zalezy od stanu w jakim sie zabaka...