Ponoć to najpiękniejszy okres w życiu.... a jednak czasem daje sie we znaki - przerastające problemy; brak zrozumienia; nowe, nieznane sytuacje; ale także radości i powodzenia. Tu możesz napisać o tym wszystkim, co Cię boli, denerwuje, zastanawia i cieszy w Twoim obecnym życiu.
nie jest ci zapewne obojetne w jakiej bieliznie chcialbys oglondac kobiety ,tak stringi to jest to ale niektore kobiety nie stosuja sie do tych ogólnie przyjętych zasad i w piekne sloneczne dni do obcislych spodni ubieraja zwykle figi , jestes przeciwny ,zrób ,zamanifestuj swój sprzeciw ,zrób na statusie -male stringi ..pokażmy ze nam mężczyzną też cos sie należy i mamy cos do powiedzenia, a więc zrób na statusie ( Y )
to nasz wiosenny protest....
No właśnie ogłaszam PROTEST
hihihi a w dodatku może wypowiecie się co sądzicie o stringach... mile widzane opinie dziewczyn co sądzą o nich i czemu ich nie noszą
No to ja, ze jestem dziewczyna powiem wam o co biega
WIec: do normalnych jeansow z kieszeniami nosi sie zwykle majtki, a jesli mamy spodnie bez kieszeni, lub materialowe, wtedy zakladamy stringi, poniewaz zwykle majtki byly by widoczne. Hehm... oczywiscie niekotre dziewczyny czasami do takich ladnych materialowych spodni zakladaja zwykle majtki. hehm. nie wygladaja dobrze. no ale coz. ludzie sa inni.,... Ja przestrzegam zasad
ja mam dodatkowo w opisie na gg "krótkie /_\" czyli promuje noszenie przez dziewczyny krótkie spódniczki i strinigi ofcourse:) a tak btw to znam dziewczyny ktore nie chodza w iinnych majtkach niz stingach i nie wazne czy maja jeansy czy inne spodnie
Ja lubie chodzić w stringach, ponieważ są kobiece, no i wielu faceton się podobają. Dziś miałam z moimi stringami małą przygode. Otóż miałam występ i musiałam się przebrać w bojówki. A że jestem bardzo chuda, a każde miały ten sam rozmiar, więc na mnei były za szerokie. Nasza choreografka wpieła mi w pas takie wsuwki, tyle, że podczas tańca, one mi się wysunęły. Spodnie ładnie mi opadły
Ja sobie spokojnie chadzam w stringach, ale od czasu do czasu i panowie mogli by założyc takie seksowne majteczki
Dopiero wówczas, gdy dostrzeżemy, że żaden człowiek nie jest zupełnie czarny, ani też zupełnie biały, lecz, że wszyscy jesteśmy, jak zebry w paski lub szarzy, jak orły i dopiero wówczas, gdy wyciągniemy z tego spostrzeżenia praktyczny wniosek, mamy możność naprawdę zrozumieć ludzi.
Ja mojemu facetowi kiedyś na mikołajki kupiłam. Tak dla żartu, a on stwiedził po kilku dniach: "wygodne to"!!!
Dopiero wówczas, gdy dostrzeżemy, że żaden człowiek nie jest zupełnie czarny, ani też zupełnie biały, lecz, że wszyscy jesteśmy, jak zebry w paski lub szarzy, jak orły i dopiero wówczas, gdy wyciągniemy z tego spostrzeżenia praktyczny wniosek, mamy możność naprawdę zrozumieć ludzi.
stringi są super, no ale nie koniecznie codziennie...są dni, kiedy by się chciało "odpocząć" od nich...=) ale męskie stringi - nieeeeeeee =( to jakoś tak...pedalsko...=) sorki...=)