Ponoć to najpiękniejszy okres w życiu.... a jednak czasem daje sie we znaki - przerastające problemy; brak zrozumienia; nowe, nieznane sytuacje; ale także radości i powodzenia. Tu możesz napisać o tym wszystkim, co Cię boli, denerwuje, zastanawia i cieszy w Twoim obecnym życiu.
Nie wiem dokładnie ile macie lat, ale myślę, że macie powyżej 10, oczywiście bezobrazy jakbym się pomyliła . Pewnie macie za sobą jakieś mniejsze lub większe doświadczenia w kontaktach z płcią przeciwną. Pytanie jest następujące: jakie pieszcoty lubicie najbardziej. Przypominam, że nie możemy robić z tego wilekieeeeeeeeego tematu TABU....
ehhh...ja lubie hardkorowe akcje tzn. chodzi mi o minetki i "robutki ręczne" ale czasem takze lubie takie na maxa romantyczne np. lizanie sie po ciele itp.
ps nie pomyślcie sobie ze jestem jakiś zboczus ale ja tylko odpowiedziałam... i podkreślam ze to nie codziennie takie akcje i nie zawsze z innym mam takiego jednego ktory mi wystarcza w 1oo%
Michalinko, widze, że mamy podobne gusta (zaznaczam, że jestem dziewczyną). Ostatnio miałam właśnie tego typu akcje i powiem szczerze, że od rozkoszy aż mnie powykręcało
ja pierdziele hehehe "minetki i robutki reczne" ahahahhah nice ale ja mysle, ze ta dziewczyna to miala troche inne rzeczy na mysli mysle, ze bardziej chodzi o to gdy sie np. idzie do kina i maca czy coś (swoją dziewczyne oczywiście)heheh chyba, że się myle a jak się liżesz to możesz łapać gdzie chcesz przynajmniej chłopak dziewczyne, a dziewczyna chłopaka.....hhmmm.....tego to ja nie wiem
Ja lubie zabawy z bitą smietaną i innego rodzaju substancjami słodzącymi (toffi rulez, tylko troche sie klei). Pozatym stosunki w różnych ciekawych miejscach, najlepiej publicznych, jak nikogo nie ma oczywiscie. Miałem kiedyś sekwęcje z panną w sklepie jej kuzynki (my favorite). Moje mażenia to kochać się w supermarkecie w dziale z owocami i na komendzie policji
blagam... przed chwila jadlam kolacje... wszystko fajnie, ale takie wyznania jak basko czy michaliny... sa jak dla mnie nie na miejscu. to co intymnego sie robi ze swoim partnerem powinno zostac miedzy tymi osobami.. ciekawe czy "sprawcy" ich uniesien byli by zadowoleni wiedzac ze dziewczyny chwala sie tym na wszystkie strony... nie bez powodu nazywa sie te rzeczy "intymnymi"...
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
BaD_aSs pisze:Ja lubie zabawy z bitą smietaną i innego rodzaju substancjami słodzącymi (toffi rulez, tylko troche sie klei). Moje mażenia to kochać się w supermarkecie w dziale z owocami i na komendzie policji
Co do bitej śmietany,to raz dostałem po takiej zabawie sraczki!!!A moim marzeniem jest kochać się na środku boiska piłkarskiego,najlepiej przy pełnych trybunach .A tak normalnie to po długiej grze wstępnej lubie taki wolny,romantyczny,klimatyczny i uczuciowy stosunek z moją kochaną dziewczyną.Fajna jest też zabawa w kajdankach i z opaską na oczach,gorąco polecam!!!!!