Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
U mnie nie ma okreslonej liczby filmów.Jak mam ochote oglądam ich sporo.Wczoraj np.oglądałam na TV "Serce dziecka".Kręcą Cię filmy oparte na faktach(np.z serii Okruchy życia)?
Hehe... zebym ja mial na to czas to bylo by swietnie...
Telewizji nie ogladalem od dobrego miesiaca jezeli nie wiecej. Nie licze oczywiscie rzucenia okiem na ekran podczas obiadu czy kolacji. To samo tyczy sie z kompem... Niby pozyczam, sciagam i nagrywam co to nowe filmy, ale nawet 1/3 z nich nie mam obejrzanych. Jak obejrze jeden filma na miesiac to jest wmiare dobrze
A ja oglądam filmy w zależności od tego czy sa jakieś warte oglądniecia tczy tez nie bo scierwa nie oglądam, jakoś tak nie przyada mie film na którym zasypiam, dlatego nawet nie licze... ale oglądam wiele razy ten sam film, jak mi sie podoba
I niech szczęście będzie szczęściem, które zawsze będzie trwać