Wyciskacze łez

Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
ODPOWIEDZ
milk@
Młody aktywny

Wyciskacze łez

Post autor: milk@ »

YoooKręcą was filmy opatre na faktach autentycznych?Tzw.wyciskacze łez?Np.z serii Okruchy zycia(TVP1)?Ja zawsze przy nich ryczę.To jest reakcja niekontrolowana.
bober
Prawie autorytet

Re: Wyciskacze łez

Post autor: bober »

Nie... ale jak byłem mały to płakałem na 'Uwolnić orke' i 'Lessi wróć' )-;
Teraz unikam takich filmów, a to po części dlatego, że mnie nudzą, ale i dlatego, że wystarczy mi własnych zmartwień!
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
macey
Prawie autorytet

Post autor: macey »

hyhyhy.. moze..kiedys... teraz nie ma czasu na tv.. i filmy..
ylka
Człowiek czynu

Post autor: ylka »

Te niby 'prawidziwe historie' krecone przez Amerykanow niczym nie przypominaja prawdziwych historii, a bardziej bajki. :P
smile like a melon slice : )
milk@
Młody aktywny

To mogą być prawdziwe historie

A ja myślę, że to mogą być prawdziwe historie. :ok:
ylka
Człowiek czynu

Ja nie mowie, ze to nie sa prawdziwe historie. Ale Amerykanie tak to wszystko wyrezyseruja, ze te filmy przypominaja bardziej bajke ;).
bober
Prawie autorytet

Taaa wyciskacze łez, nie bardzo do tego się zalicza, ale weźmy dla przykładu takie 'jezioro marzeń' (może ze 3-4 odcinki oglądałem) goście mają tam po 16/17 lat, a wyglądają na 22/23 ;-] Gadają tak jak by na wszystko znali odpowiedzi, w taki dyplomatyczny sposób potrafią wybrnąć z każdej niemiłej sytuacji, a co więcej, przychodzi im to bez trudu ;-O
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
ylka
Człowiek czynu

O, wlasnie! Ja kolejny raz musze zgodzic sie z boberkiem :). Ty to tak wszystko umiesz ladnie ujac, opisac. Z tej sytuacji wybraneles dyplomatycznie i przyszlo ci to bez trudu. Powiedz; znales odpowiedz? ;)
Co do "Jeziora Marzen" masz racje (co zdarza ci sie bardzo czesto). A powiedz mi jeszcze jakiej produkcji jest ten serial? :twisted:
Piqs - X

Post autor: Piqs - X »

Ja Kocham Jezioro Marzeń .. to najzapierdzieliwsiewejszy serial jaki w zyciu olądalem .. oni tam sie wszyscy kofaja ... tylko o tym nei wiedza :D ... Pejsi kofa Joji, Dołson kocha Joji, Pejsi kofa Dołsona i wogole jazda bez trzymanki ^_^ .. zawsze potrafie przy tym serialu smiac sie ro rozpuchu ...
i jeshcze lubie Asy z Klasy :P .. bo to takie fajne cos na podobe :] .. i inne tego typa seriale :D
bober
Prawie autorytet

uljencja pisze:Z tej sytuacji wybraneles dyplomatycznie i przyszlo ci to bez trudu. Powiedz; znales odpowiedz? ;)(...)
Narazie niee, ale jestem na tropie hyhy ];>
uljencja pisze:Co do "Jeziora Marzen" masz racje (co zdarza ci sie bardzo czesto).(...)
Echejeeeeem :odkaszlną uniesiony manią wielkości: <-- oja nie ma emotka, skandal! ;-p
uljencja pisze:(...)powiedz mi jeszcze jakiej produkcji jest ten serial? :twisted:
God bless america! ];-D
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
Luki
Młody rozbrykany

Post autor: Luki »

Lubię takie filmy, ale nie płaczę przy nich :> Jak byłem mały popłakałem się na Królu lwie :> [bo kolega mi paluch w oko wsadził : D : D :D]
wiedz , ze ... albo juz nic ;]]]]
milk@
Młody aktywny

Moje siostrzenice (6 i 8 lat) też płakały na Królu Lwie.Co tu mówić - mi też zakręciła się łezka w oku. :lol:
ODPOWIEDZ